Konfirmant`n
Bildet ble tatt i sort/hvitt. skjorta var virkelig knæsj turkis, og det ville jeg ha med, derfor er det lakt på orginal skjortefarge i ps. ...mulig fargene varierer noe etter hvor mye kontrast du har på dataskjermen, men på min egen ble jeg fornøyd med skygge/kontrast
Bildet inngår i albumet Portretter/Mennesker -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-22 23:10:42
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger370
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_192546} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Amund Blix A.
Ouch, dette var ikke pent, for å si det forsiktig.. Den skrekkelige turkise fargen burde du droppet. Ren svart//hvitt fungerer bedre, men du bør dempe lyset på bakgrunnen til venstre, nå forsvinner ansiktet litt..

Amund
Aina T. S. K.
...hmm...ja. smak og behag, men skjorta så faktisk sånn ut da...;)
Rune O.
Du sier bildet er tatt i sort-hvitt? Betyr det at du har brukt sort-hvit film i kamera, eller har du brukt sort-hvitt-innstilling i digitalkameraet.

Hvis du har gjort det sistnevnte, så er det ingen god ide. Du kaster da bort fargeinformasjonen, og det er noe du kanskje hadde behøvet senere i prosessen. Det er lettere å fjerne farger fra deler av bildet i et bildebehandlingsprogram enn å gjenskape farger som er blitt borte.

Min anbefaling når det gjelder all digital fotografering er å ta bilder som gjør minst mulig med den informasjonen som kommer fra bildebrikken. Kameraet kan ikke gjøre noen behandling av bildet etter at det er lest fra bildebrikken som man ikke kan gjøre like bra eller bedre i bildebehandlingsprogramvare på datamaskinen.
(Vel, det er ETT unntak, og det er støyreduksjon med Darkframe, men det er egentlig to bilder fra bildebrikken som slås sammen til ett).

Men som sagt: Ta bildene med farger i utgangspunktet. Du kan alltid gå til gråtoner fra farger, men ikke til farger fra gråtoner.
Rune O.
Du skriver at skjorta så slik ut. Da må jeg spørre: I hva slags lys?
Den vil HELT sikkert ha forskjellig farge i bildet avhengig av lysforholdene på stedet. I denne settingen (skygge under et tre), tipper jeg den ville fått litt ekstra grønt fra refleksjoner i løvverket, og ihvertfall ikke være nærmest selvlysende, siden dette er i skyggen.
Thomas M.
hehe, kanskje jeg skal investere i en sånn skjorte i søsterens konfirmasjon. mulig, mulig, men ikke den fargen;)
pent konfirmasjonsbilde. vinkelen ble ikke så værst. savner kanskje et lite smil fra gutten.

Thomas Mørch
Avsluttet .
Det der er faktisk et lite smil. Det er en gutt du har med å gjøre.

+ Liker vinkelen og at det ser ut som om han tipper litt mot høyre. Det skapte litt liv.

- Det blir for grått. Du skulle droppet forsøket med å skape noe med den skjortefargen, og heller justert kontrastene i photoshop. Blikket mitt får ikke hvile når jeg ikke ser svart i mot hvitt... så du tenkte jo egentlig den rette tanken når du ville ha noe friskt inni der, men det kræsjet rett og slett bare, beklager.
Aina T. S. K.
Hehe...skjønner at bildet ikke faller i smak, og tar aller kommentarer til ettertanke. ...i det minste fikk jeg litt kritikk, noe som har vært beskjedent før.

...man må jo prøve seg;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu